Autocom CHARGER

Batteriladdare och strömförsörjningsenhet (Battery Support Unit, BSU)

Behöver du stabilisera fordonets batteri när du kör diagnos eller gör programvarunedladdningar på ett fordon? Vill du garantera fordonets batteriprestanda och elektronik under en bilutställning eller på en mässa?

Autocom CHARGER löser allt detta, och mer!

Dagens fordon innehåller mycket teknologi. Det gör att batteriet behöver arbeta hårt. För att batteriet ska fungera behöver det laddas. En väl fungerande laddare är en bra investering för ditt företag. Det är en enkel, flexibel och säker lösning för att säkerställa att fordonet alltid startar.

Varför behöver du en batteriladdare

Att ha en bra och kraftfull strömförsörjningsenhet kommer att spara din tid och samtidigt hålla fordonets spänning stabiliserad.

Autocom CHARGER är enkla att flytta och använda. Använd dem vid service och reparationer i en verkstad, när du visar fordon som är till försäljning, på utställningar med mera. Fordonsägarna kommer att vara tacksamma att du inte lämnar tillbaka deras fordon med ett dåligt laddat batteri.

CHARGER produceras i samarbete med GYS France.

 

I den moderna verkstaden råder brist på tid och pengar. En professionell och pålitlig BSU är avgörande för att vara så effektiv som möjligt. Med Autocom CHARGER får du det du behöver för att diagnostisera, omprogrammera och uppdatera alla typer av fordonssystem. Snabbt, säkert och effektivt. Alltid med batterierna laddade och i gott skick.

I samarbete med GYS France har vi valt ut några riktigt konkurrenskraftiga batteriladdare för 6V, 12V och 24V fordon, såsom bilar, bussar, lastbilar och andra kommersiella fordon. De är användarvänliga, pålitliga och fyllda med avancerad teknologi.

Det finns många fördelar med CHARGER. De är väl skyddade tack vare det tåliga skalet med stötdämpande och vibrationsabsorberande kuddar. Du kan återuppliva sulfaterade batterier, och båda enheterna kan hantera ovanligare batterispänningar, som 16V Tesla-batterier.

CHARGER 12V

Kraftfull och smidig enhet för personbilar och lätta kommersiella fordon.

  • Stöder upp till 120A.
  • För 12V bly- eller litiumbatterier med kapacitet mellan 5 – 1500 Ah.
  • Låg höjd (13 cm) gör att enheten kan placeras under ett fordon.

CHARGER 6-24V

Robust enhet med ett brett användningsområde för hela fordonsparken, inklusive motorcyklar, lastbilar, bussar, jordbruksfordon, entreprenadmaskiner och andra.

  • Stöder upp till 100A.
  • För 6, 12 eller 24V bly- eller litiumbatterier 5 – 1200Ah
  • Placera på vägg, vagn eller fordonslyft.
  • Kabelhållare på framsidan.

Vad är en BSU och är det viktigt att ha en laddare?

Dagens bilar kan ha närmare hundra elektroniska styrenheter (ECU:er) som alla hanterar viktiga elektroniska uppgifter. Vissa av dem fortsätter att köras i bakgrunden även när fordonets tändning är avstängd.

En strömförsörjningsenhet (Battery Support Unit, BSU) garanterar en kontinuerlig strömförsörjning till dessa funktioner. Det förhindrar eventuella batteri- eller elektronikfel under diagnosprocesser och andra tillfällen.