Autocom CARS demo

Det är viktigt för oss att du som mekaniker kan utföra ditt jobb så smidigt och professionellt som möjligt. Ett bra diagnosverktyg är ett som du knappt märker av. Det bara funkar, gör jobbet det ska och stöttar dig i ditt dagliga jobb.

Våra mjukvaror är kända för att vara enkla att använda, snabba och korrekta. Vi samarbetar med fordonstillverkarna och använder deras originaldata i vår mjukvara.

I vår digitala demo kan du själv klicka och upptäcka hur smidig och enkel vår mjukvara CARS är. Du kan se fordonsval, hur man finner OBD-uttaget, hur man läser och raderar felkoder, hur man gör aktiveringar och justeringar och mer. Klicka på de gröna markeringarna för att komma vidare i mjukvarudemon.

OBS! Eftersom detta är en förprogrammerad demo är funktionaliteten begränsad.

Autocom CARS mjukvara

CARS är ett kompetent verktyg med funktioner som System Identification, System Scan och och System Update. Du kan snabbt utföra servicefunktioner, felsökningar, justeringar och aktiveringar på fordonssystem tack vare en unik fordonsdatabas som omfattar både personbilar och lätta kommersiella fordon.

CARS utvecklas och produceras i Sverige, av Autocom.

Boka en live demo

En riktig demo är såklart bäst. Välkomna att kontakta någon av våra officiella distributörer för att få mer information och en fulldemo.