TRUCKS mjukvara

Djupgående fordonsdiagnostik för lastbilar, trailers, lätta kommersiella fordon och bussar. Diagnosmjukvaran TRUCKS är en viktig del för varje verkstadstekniker. Det är den viktigaste hjärnan som hjälper teknikern att utföra professionella, effektiva och säkra reparationer och service av fordon.

Med en giltig mjukvarulicens har du alltid tillgång till den viktiga information som behövs för att reparera fordonen. Avancerad information för ett stort antal märken och modeller.

Användarvänlig och effektiv hjälp för professionella verkstadstekniker

TRUCKS mjukvara

TRUCKS är ett effektivt verktyg för diagnos och service av lätta och tunga lastbilar, trailers och bussar. Läs och radera felkoder, ställ in parametrar, konfigurera, gör justeringar och kalibreringar.

Några av de vanligaste funktionerna som du kan utföra med hjälp av TRUCKS-programvaran är:

  • Kalibrering av nivåsensor (luftfjädring)
  • Återställning av servicelampa
  • Kalibrera växellåda
  • Kalibrera bromssystem
  • Analysera cylindrar

Du får snabbt och enkelt tillförlitliga och användbara svar, oavsett om det gäller felsökning, konfiguration, justering eller kalibrering.

Secure Gateway

Diagnostisera säkerhetslåsta fordon sömlöst i vår inbyggda Secure Gateway-lösning. Idag har vi tillgång till IVECO fordon.

TRUCKS har OE-behörighet att komma innanför säkerhetssystemen i fordonen, vilket gör att teknikern kan reparera och underhålla fordonet.

Hjälpfiler

Inbyggda hjälpfiler som kan vägleda teknikern genom varje uppgift, med data, bilder och tydliga instruktioner för varje jobb.

Övervakning av fordonsbatteriet

Visar för teknikern när en batterispänningsenhet behövs.

Automatiska uppdateringar hanteras sömlöst utan att störa det pågående arbetet för teknikern.

Våra produkter utvecklas och tillverkas i Sverige