Diagnostik för tunga fordon

TITAN är ett effektivt verkstadsverktyg för diagnos och service på lastbilar, bussar och släpvagnar. En användarvänlig och professionell diagnostiklösning för tunga fordon. Tillsammans med den intelligenta programvaran TRUCKS så är TITAN den perfekta lösningen för verkstäder.

Komplettera TITAN med mjukvaran TRAILER powered by WABCOWÜRTH, en add-on som gör att du kan utföra diagnostik på OEM-nivå på trailers från Haldex och WABCO.

TITAN

TITAN

Ett avancerat diagnosverktyg utvecklat för att ge verkstaden en snabbare, enklare och mer pålitlig fordonsdiagnos. TITAN innehåller kraftfulla processorer och komponenter som är specifikt utvalda för att hantera de nya hårda kraven för informationsflöden. Styrkan i TITAN ligger i dess detaljer såsom flerfärgsindikering via LED, uppkoppling via USB, Bluetooth eller WiFi, samt möjligheten att använda mjukvara för trailers.

ICON

ICON är fullpackad med smidiga och hjälpsamma funktioner så som integrerad DoIP, PassThru (SAE J2534) och CAN-FD för att nämna några. Vår fordonsdatabas täcker mer än 35 000 unika system och med AutoVIN, Quick Connect BT och mer, kommer ICON tillsammans med TRUCKS vara varje mekanikers bästa hjälp.

Mjukvaror för tung fordonsdiagnostik:

TRUCKS

TRUCKS är ett effektivt verkstadsverktyg för diagnoser och service på lätta och tunga fordon, släpvagnar och bussar. Med hjälp av System Identification, System Scan och System Update får du snabbt en pålitlig  diagnos med fokus på funktioner som felsökning, konfigurering, justering och kalibrering.

GENERIC

GENERIC är ett snabbt och pålitligt OBD-verktyg för genomförande av lagstadgade avgasrelaterade fordonsdiagnoser. Informationen hämtas med TITAN-gränssnittet för fordonskommunikation och kan användas på både bilar och lastbilar. GENERIC används vid periodiska fordonsinspektioner, mobila inspektioner ute på vägarna samt av polis, militär och skolor.

TRAILER EO software

TRAILER powered by WABCOWÜRTH

Med mjukvaran TRAILER finns möjligheten att utföra varumärkesspecifik diagnos på Haldex och WABCO. Med tillgång till originaldata finns alla möjligheter för en fullständig diagnos, inklusive programmering och kalibreringsfunktioner för nya styrenheter.