Diagnosverktyg

Våra produkter för fordonsdiagnostik är resultatet av en genuin passion för problemlösning och servicetänkande. Sortimentet består av högteknologiska, användarvänliga och pålitliga lösningar framtagna för fordonsverkstäder, utförare av fordonsinspektion, ägare till fordonsparker, bärgningsorganisationer, polis, militär och skolor.

ICON

ICON är fullpackad med smidiga och hjälpsamma funktioner så som integrerad DoIP, PassThru (SAE J2534) och CAN-FD för att nämna några.

Med AutoVIN, Quick Connect BT och mer, kommer ICON tillsammans med våra mjukvaror vara varje mekanikers bästa hjälp.

CLASSIC

Med en stabil och pålitlig konstruktion och med vår omfattande fordonstäckning har du möjlighet att läsa och radera felkoder samt släcka servicelampan på både gamla och nya fordon på ett säkert och effektivt sätt.

Utför en komplett fordonsdiagnostik med våra mjukvaror

CARS mjukvaran innefattar omkring 40 000 unika system och över 18 500 i TRUCKS. Siffror som ökar vid varje release. CARS innehåller både vanliga passagerarbilar och lätta kommersiella fordon med alla möjliga drivmedel samt elekriska- och hybridfordon. TRUCKS är för lätta och tunga fordon, släpvagnar och bussar.

Våra diagnosverktyg

Våra diagnosverktyg är snabba och pålitliga och fungerar som länk mellan fordonet och mjukvaran. Hårdvarorna är utrustade med en unik multiplexer-teknik som innebär att den kan användas oberoende av spänningsnivå och kommunikationsstandard.

För de fordon som inte använder 16-polig standardkontakt erbjuder vi en komplett uppsättning verifierade och anpassade adapterkablar.