Diagnosverktyg

Våra produkter för fordonsdiagnostik är resultatet av en genuin passion för problemlösning och servicetänkande. Sortimentet består av högteknologiska, användarvänliga och pålitliga lösningar framtagna för fordonsverkstäder, utförare av fordonsinspektion, ägare till fordonsparker, bärgningsorganisationer, polis, militär och skolor.

Våra diagnosverktyg

Våra diagnosverktyg är snabba och pålitliga och fungerar som länk mellan fordonet och mjukvaran. Hårdvarorna är utrustade med en unik multiplexer-teknik som innebär att den kan användas oberoende av spänningsnivå och kommunikationsstandard.

För de fordon som inte använder 16-polig standardkontakt erbjuder vi en komplett uppsättning verifierade och anpassade adapterkablar.

Utför en komplett fordonsdiagnostik med våra mjukvaror

CARS

CARS är ett kompetent verktyg med funktioner som System Identification, System Scan och och System Update. Du kan snabbt utföra servicefunktioner, felsökningar, justeringar och aktiveringar på fordonssystem tack vare en unik fordonsdatabas som omfattar både personbilar och lätta kommersiella fordon.

GENERIC

GENERIC är ett snabbt och pålitligt OBD-verktyg för genomförande av lagstadgade avgasrelaterade fordonsdiagnoser. Informationen hämtas med gränssnittet för fordonskommunikation och kan användas på både bilar och lastbilar. GENERIC används vid periodiska fordonsinspektioner, mobila inspektioner ute på vägarna samt av polis, militär och skolor.

CARS iD

Med CARS iD utför du en komplett System Scan av fordonet och får en fullständig rapport över eventuellt funna felaktigheter. Upptäck manipulerade mätarställningarna på ett fordon tack vare vår enkla lösning.

TRUCKS

TRUCKS är ett effektivt verkstadsverktyg för diagnoser och service på lätta och tunga fordon, släpvagnar och bussar. Med hjälp av System Identification, System Scan och System Update får du snabbt en pålitlig  diagnos med fokus på funktioner som felsökning, konfigurering, justering och kalibrering.

TRAILER powered by WABCOWÜRTH

Med mjukvaran TRAILER finns möjligheten att utföra varumärkesspecifik diagnos på Haldex och WABCO. Med tillgång till originaldata finns alla möjligheter för en fullständig diagnos, inklusive programmering och kalibreringsfunktioner för nya styrenheter.

TRAILER EO software