Lediga jobb

Vill du jobba i ett högteknologiskt produktbolag? Här finns möjlighet att använda många tekniker och att utvecklas. Vi kan erbjuda en flexibel arbetsplats med bra balans mellan jobb och fritid. 

Marknadsassistent / Marknadskoordinator

Publicerad: 2019-09-02

Vi söker dig som vill vara med att utveckla och utforma vår marknadsföring samt koordinera marknadsprojekt och kampanjer för våra samarbetspartners och kunders räkning. 

DINA ARBETSUPPGIFTER

  • Ta fram och utforma marknadsföringsmaterial för samarbetspartners och kunder
  • Utforma information på websidan
  • Leda vissa marknadsprojekt
  • Intensifiera arbetet med löpande marknadsföring och kampanjer
  • Arbeta i kända program som InDesign, Photoshop och Illustrator

Vi söker nu fler Systemutvecklare / Mjukvaruutvecklare

Publicerad:2019-08-26

Om arbetet

Dina arbetsuppgifter kommer att innefatta det mesta som finns att hitta inom systemutveckling, och du är med i alla dess faser, från kontakt med beställare (oftast interna, men ibland även externa) till leverans av färdigt system och produkt.

Arbetet är omväxlande och rör sig kring allt mellan hårdvarunära programmering till frontendutveckling.

AUTOCOM är ett högteknologiskt företag som utvecklar, producerar och marknadsför avancerad felsökningsutrustning för fordonselektronik. Vårt varumärke och produktkoncept är idag väletablerat på den europeiska marknaden och återfinns även hos större aktörer inom fordonseftermarknad. AUTOCOM har idag över 70 anställda och en god kontinuerlig tillväxt både på den ekonomiska sidan och på personalsidan.