Kategorier
Nyheter

Många nyheter i CARS 2023.00!

Release 2023.00 släpptes förra veckan och den är full av smidiga nya funktioner, snabba och hjälpfulla egenskaper, nya märken, modeller och system.

Tesla och andra bilnyheter

Du kan nu utföra service på Tesla Tesla Model S, Model X och KIA EV6. Vi har lagt till ytterligare elektriska modeller utöver dessa. Du finner även flertalet nya modeller och uppdateringar i synnerhet på Mercedes, Audi och Volkswagen.

Från/tillkoppling av högvoltssystem

En viktig funktion som lagts till är från/tillkoppling av högvoltssystemet på flera modeller från Audi, Volkswagen, Škoda och Cupra. Denna funktion är nödvändig när man utför viss service och reparation på elbilar.

Scan-funktion snabbare än någonsin

Scanfunktionen är en av de mest grundläggande delarna av vår diagnosmjukvara. Därför har vi lagt lite extra tid och kärlek för att göra den ännu snabbare. Här är några exempel på hur mycket snabbare det går att göra en scan med nya Release 2023.00 jämfört med Release 2021.10:


• BMW 320, 2014 har gått från 02:04 till 01:35
• Volvo V90, 2020 har gått från 04:05 till 03:18
• Volkswagen Golf, 2016 tog 02:29 men tar nu 01:07

Smidigare dagar i verkstaden

Det finns ett antal nya funktioner som kommer att göra ditt arbete i verkstaden enklare. Du har nu möjlighet att kontakta en distributör för att uppdatera din licens direkt i diagnosmjukvaran. Detta gör det enklare för dig att få kontakt med din distributör angående dina licensfrågor. Vi kallar det “Hantera licens” och du finner funktionen under Hjälp i menyn i mjukvaran.
Det finns nu även en länk till TeamViewer QuickSupport så att du har allt klart om du skulle behöva teknisk support från din distributör.

För att ta del av allt detta innehåll behöver du ha en giltig licens på din diagnosmjukvara.