AUTOCOM ISO 9001 och 14001 certifierade

Publicerad den Thu Oct 18 08:34:50 2012

AUTOCOM Diagnostic Partner AB har nått en milstolpe då företaget blivit certifierade enligt ISO 9001:2008 och ISO 14001:2004. AUTOCOM ackrediterades för dessa standards av Det Norske Veritas (DNV). Certifieringarna är resultatet av många års fokus på hög kvalitet och vore inte möjligt utan AUTOCOMS fantastiska medarbetare.

 


Summering av Automechanika 2012

Publicerad den Thu Oct 11 06:07:30 2012

Det har nu gått några veckor sedan vi kom hem från Automechanika i Frankfurt. Och nu, när vi tänker tillbaka på mässan, så inser vi att den var riktigt lyckad. Det var en bra mässa med mycket folk i rörelse och tack vare en tilltalande monter och duktig personal fick vi en bra exponering av AUTOCOM och våra produkter.

Det fanns ett stort intresse för vår SOFTBRIDGE men det som var mest intressant för våra besökare var Online Concept. Mottagandet var fantastiskt. Det märktes att detta var något som många hade väntat på. En plattformsoberoende lösning där man som användare slipper ladda ner tunga lokala fordonsdatabaser till sin egen dator är något många har väntat på. Vi tror på Online Concept och det verkar redan som våra kunder gör det också, och det känns jättebra.

Att ta fram produkter och lösningar som kunderna ännu inte efterfrågar men som de kommer känna är precis vad de behöver när de lanseras har varit en viktig faktor i vårt arbete. Och det börjar nu märkas att fler företag tänker så, för nu finns det ett par starka namn i fordonsdiagnosbranschen som har liknande lösningar som AUTOCOM. Nu gäller det bara för oss att ligga steget före konkurrenterna och skräddarsy den bästa, enklaste och mest flexibla lösningen för våra kunder.

/Anders Malm -  Multibrand