MISSION

Förbättra fordonskommunikation för att skapa en pålitligare värld.

Vi tror att vi kan bidra till en pålitligare värld. Fordon som diagnostiseras med våra produkter är ute på vägarna dygnet runt, alla dagar. Pålitligheten för våra produkter är därför det viktigaste vi har och inget vi kompromissar med. Pålitlighet handlar inte bara om att få rätt information så att du kan reparera eller serva ett fordon när det behövs, utan också om att kunna komma hem till familjen säkert på kvällen eller ha ett fordon som levererar produkter till kunderna i rätt tid.

 

VISION

Rätt fordonsinformation. När du behöver den. Där du behöver den.

All vår forskning och utveckling utgår från vår vision. Det handlar om att ha tillgång till rätt information när du behöver den och var du än behöver den, oavsett om du kör i öknen mitt i natten eller om du är i verkstaden med alla verktyg som behövs tillgängliga. Utifrån vår vision kan vi skapa produkter och tjänster för nya behov och krav. För vem vet hur vi ska tillhandahålla rätt fordonsinformation i framtiden? Kanske får vi bilar att prata.

 

 

Kärnvärden

Våra kärnvärden påverkar allt vi gör, från att utveckla nya produkter och tjänster till hur vi behandlar våra kunder och distributörer. Orden kanske är självklara, men vi tror att om vi alltid har dem i åtanke hjälper vi AUTOCOM att bli ett respekterat företag med en lovande framtid.

 

 

PÅLITLIGHET

Innebär att vara en pålitlig partner i alla typer av situationer och utveckla produkter som förser kunderna med relevant och pålitlig information, när som helst och var som helst.

 

ENKELHET

Innebär att vi ska vara en flexibel organisation som levererar lättanvända diagnoslösningar.

EDGE

Innebär att vara nyskapande och i framkant av branschen och tekniken, vilket kräver mod, passion och fantasi.