Support

Rätt information och vägledning är bara en knapptryckning bort. För oss på AUTOCOM är det viktigt att hela vårt sortiment är lätt att använda. Det inkluderar kundservice och support för våra återförsäljare runt om i världen i frågor rörande försäljning, teknisk support och vägledning. Vår support inkluderar även att finnas till hands för våra partners när vi kan göra skillnad tillsammans, på mässor eller på möten med utvalda kunder.

Alla AUTOCOM-marknader stöds genom respektive distributörs lokala supportnätverk. All distributionspersonal som ger support på AUTOCOM-produkter är utbildade och certifierade av huvudkontoret i Sverige. Lokal personal som ger support på AUTOCOM-produkter har stöd av en central supportavdelning i Sverige, som utvecklar och utbildar de globala supportteamen och som står till tjänst för att svara på kundernas frågor.

Om du är nationell distributör, kontakta AUTOCOMs huvudkontor för mer information. Om du är återförsäljare eller användare, kontakta vår nationella distributör.

Klicka här för kontaktinformation.

FJÄRRSUPPORT 

För att få fjärrsupport av våra produktspecialister behöver du programvaran Team Viewer.

Ladda ner Team Viewer