Diagnostik för verkstad

Sedan 1991 har vi på Autocom utvecklat världsledande hård- och mjukvara för fordonsdiagnostik. Idag erbjuder vi ytterligare en rad produkter och tjänster som skapar effektiva flöden för såväl enmansverkstäder som stora verkstadskedjor.

FORDONS-
DIAGNOSTIK

Våra användarvänliga och professionella fordonsdiagnoslösningar med de intelligenta mjukvarorna CARS, TRUCKS, GENERIC och CARS iD används tillsammans med CDP+ eller TITAN i verkstäder och vid fordonsbesiktningar runt om i hela världen.

Autocom flex
Info system

INFO SYSTEM

Info System är ett mycket effektivt och kostnadsbesparande informationssystem från HaynesPro®, framtaget för professionella verkstäder. Systemet innehåller en omfattande teknisk databas baserad på OEM-dokumentation och är det perfekta tillvalet till CARS och TRUCKS.

TRAILER TESTER

Vår mobila enhet med integrerat batteri testar signaler och belysning på släpvagnar snabbt, säkert och enkelt. LCD-displayen visar felkoder direkt på plats och du kan även testa boggieaxelns lyftfunktion.

Trailer tester

kalibrera assistanssystem på lastbilar, bussar och skåpbilar

ADAS TRUCKS CALIBRATION

Den här mobila produktlösningen har tagits fram särskilt för kalibrering av assistanssystem på lastbilar, bussar och skåpbilar. De relevanta referenstavlorna tillåter att allt arbete kan utföras på plats i kundens lokaler.

ADAS CARS CALIBRATION

ADAS CARS Calibration är perfekt för glas- och reparationsverkstäder – av proffs, för proffs. Den mobila produktlösningen för att kalibrera assistanssystem (Advanced Driver Assistance Systems) på bilar.