Diagnostik för verkstad

Sedan 1991 har vi på Autocom utvecklat världsledande hård- och mjukvara för fordonsdiagnostik. Idag erbjuder vi ytterligare en rad produkter och tjänster som skapar effektiva flöden för såväl enmansverkstäder som stora verkstadskedjor.

Fordonsdiagnostik

Våra användarvänliga och professionella fordonsdiagnoslösningar med de intelligenta mjukvarorna CARS, TRUCKS och GENERIC används tillsammans med ICON och CLASSIC i verkstäder och vid fordonsbesiktningar runt om i hela världen.

ADAS kalibrering för bilar

ADAS CARS Calibration är perfekt för glas- och reparationsverkstäder – av proffs, för proffs. Den mobila produktlösningen för att kalibrera assistanssystem (Advanced Driver Assistance Systems) på bilar.

ADAS kalibrering för tunga fordon

Den här mobila produktlösningen har tagits fram särskilt för kalibrering av assistanssystem på lastbilar, bussar och skåpbilar. De relevanta referenstavlorna tillåter att allt arbete kan utföras på plats i kundens lokaler.

Secure Gateway

Genom att använda vårt diagnosverktyg ICON kan du sömlöst radera felkoder, aktivera komponenter eller utföra funktioner som släcka servicemeddelande eller annat på låsta fordon.

Info System

Info System är ett mycket effektivt och kostnadsbesparande informationssystem från HaynesPro®, framtaget för professionella verkstäder. Systemet innehåller en omfattande teknisk databas baserad på OEM-dokumentation och är det perfekta tillvalet till mjukvarorna CARS och TRUCKS.

Info System