En värld fylld av data skapar framtidens affärer

SPECIFIK FORDONSDATA GER NYA LÖSNINGAR

Autocom erbjuder en helt unik bank med rådata från tusentals bil- och lastbilsmodeller. Det gör att vi kan paketera och leverera specifikt utvald fordonsdata, som tar era framtida produkter och tjänster till nästa nivå. Tillsammans hittar vi koderna till gränslösa möjligheter.

LÄS MER

EN VÄRLD AV MÖJLIGHETER

EN NY NIVÅ INOM FORDONSDIAGNOSTIK

Autocom har utvecklat världsledande diagnostikverktyg för bilar lastbilar, trailers och bussar sedan 1991. Vi har byggt upp en omfattande bank av rådata som gör det möjligt att snabbt och enkelt felsöka tiotusentals olika fordonsmodeller. Med all vår erfarenhet och kunskap tar vi nu vårt erbjudande till nästa nivå genom att paketera specifikt utvald fordonsdata som fyller våra kunders affärslösningar med rätt innehåll.

INNOVATIVA SAMARBETEN

Men hjälp av rätt fordonsdata går det att utveckla en mängd tjänster som exempelvis kan öka säkerheten, minska utsläppen och effektivisera underhåll och service. Tillsammans med kunder och innovativa samarbetspartners utvecklar vi nya lösningar inom flera områden. Genom att samla in och bearbeta önskad rådata och övervaka fordonen i realtid är möjligheterna obegränsade, om ni frågar oss.

Kontakta oss

AUTOCOM Diagnostic Partner AB
Grafitvägen 23 B
SE - 461 38 Trollhättan
Sweden

KONTAKTA DIN LOKALA DISTRIBUTÖR

För prisuppgifter, support och produktinformation gällande diagnosprodukter, kontakta din lokala distributör.

SCROLL