CARS mjukvara

Fordonsmjukvaran CARS är hjärnan bakom vår diagnostik och databasen är grunden för alla våra lösningar. Med en giltig licens får du tillgång till djupgående diagnostik och avancerad teknisk information för ett stort antal bilmärken och modeller.

CARS är känt för att vara snabbt, professionellt och mycket användarvänligt. Den har en omfattande täckning av personbilar och lätta kommersiella fordon.

Tusentals professionella verkstäder och fordonsinspektioner använder CARS programvara dagligen.

Täcker ca 95% av personbilsparken i Europa

Med en giltig licens* får du tillgång till avancerad diagnosteknik och fordonsinformation för ca 95% av den normala europeiska fordonsparken. Det är i stort sett allt du behöver för att reparera och serva de flesta personbilar och lätta kommersiella fordon på vägarna.

*gäller vår mjukjvarulicens CARS Pro

CARS mjukvara

CARS är ett kompetent mjukvaruverktyg med många funktioner som gör ditt arbete i verkstaden enklare och mer effektivt.

Du kan snabbt utföra servicefunktioner, felsökning, justeringar och aktiveringar på mängder av olika fordonssystem. Den unika fordonsdatabasen innehåller både personbilar och lätta kommersiella fordon med alla typer av bränslen samt hybrid- och elfordon.

Secure Gateway

Sömlös diagnos av säkerhetslåsta fordon i vår inbyggda Secure Gateway-lösning.

CARS, tillsammans med hårdvaran ICON, har OE-behörighet att låsa upp system som är låsta av biltillverkaren. Det gör att du kan komma åt, reparera och utföra service på fordon du annars inte hade kunnat jobba med.

Hjälpfiler

Hjälpfiler guidar dig genom varje uppgift och innehåller data, bilder och tydliga instruktioner för varje jobb.

Övervakning av fordonets batteri

Visar dig när det behövs en extra batterispänningsenhet.

Automatiska och sömlösa uppdateringar som sker smidigt utan att ditt arbete störs.

GENERIC

Ett snabbt och tillförlitligt OBD-verktyg för att utföra lagstadgad utsläppsrelaterad fordonsdiagnostik.

GENERIC ingår i licensavgiften för CARS.

PassThru (J2534)

Utför OE-diagnostik och uppdateringar av fordonsprogramvaran i dina fordon.

Skapa ett konto hos fordonstillverkaren och använd ICON som kommunikationsbrygga mellan ditt fordon och tillverkarens webbsida/portal eller liknande.

Flight Recorder

Vissa fordonsproblem uppstår endast under körning. Med Flight Recorder kan du enkel läsa av denna information. Välj de parametrar du vill undersöka, kör en sväng med bilen och tryck på ”Record” när problemen uppstår. Du kommer att få grafer som visar hur de valda parametrarna agerar när problemet uppstår. Det hjälper dig att identifiera problemet.

Våra produkter utvecklas och tillverkas i Sverige