Diagnostik för bilar

Användarvänliga och professionella fordonsdiagnoslösningar för personbilar och lätta kommersiella fordon. Våra produkter är utvecklade och producerade i Sverige för verkstäder och fordonsinspektioner världen över.

Använd våra diagnosverktyg tillsammans med de intelligenta mjukvarorna CARS, GENERIC och CARS iD för en komplett fordonsdiagnos.

Komplettera din CARS-mjukvara med Info System, ett effektivt och kostnadsbesparande informationssystem från HaynesPro®.

ICON

ICON är fullpackad med smidiga och hjälpsamma funktioner så som integrerad DoIP, PassThru (SAE J2534) och CAN-FD för att nämna några. Vår fordonsdatabas täcker mer än 35 000 unika system och med AutoVIN, Quick Connect BT och mer, kommer ICON tillsammans med CARS vara varje mekanikers bästa hjälp.

CLASSIC

Med en stabil och pålitlig konstruktion och med vår omfattande fordonstäckning har du möjlighet att läsa och radera felkoder samt släcka servicelampan på både gamla och nya fordon på ett säkert och effektivt sätt.

CDP+

CDP+ är länken mellan fordonet och mjukvaran. Hårdvaran är utrustad med en unik multiplexerteknologi som innebär att den kan användas oberoende av spänningsnivå och kommunikationsstandard. För de fordon som inte använder den standardiserade 16-poliga kontakten erbjuder vi en komplett uppsättning verifierade och anpassade adapterkablage.

Utför en komplett fordonsdiagnostik med våra mjukvaror

CARS

CARS är ett kompetent verktyg med funktioner som System Identification, System Scan och och System Update. Du kan snabbt utföra servicefunktioner, felsökningar, justeringar och aktiveringar på fordonssystem tack vare en unik fordonsdatabas som omfattar både personbilar och lätta kommersiella fordon.

GENERIC

GENERIC är ett snabbt och pålitligt OBD-verktyg för genomförande av lagstadgade avgasrelaterade fordonsdiagnoser. Informationen hämtas med gränssnittet för fordonskommunikation och kan användas på både bilar och lastbilar. GENERIC används vid periodiska fordonsinspektioner, mobila inspektioner ute på vägarna samt av polis, militär och skolor.

CARS iD

Med CARS iD utför du en komplett System Scan av fordonet och får en fullständig rapport över eventuellt funna felaktigheter. Upptäck manipulerade mätarställningarna på ett fordon tack vare vår enkla lösning.