Kundanpassade lösningar

De produkter som vi designar och utvecklar är resultatet av en genuin passion för problemlösning och servicetänkande. Vår produktportfölj innehåller högteknologiska, användarvänliga och pålitliga lösningar för fordonsproffs.

För fordonsverkstäder, utförare av fordonsinspektion, ägare till fordonsparker, bärgningsorganisationer, polis, militär och skolor.

Fordonsdata

I över 30 år har Autocom byggt upp en massiv rådatabas med fordonsspecifik data som kan ge access till alla system i ett fordon. Vårt erbjudande gäller både för personbilar och tunga, kommersiella fordon.

Onlinelösning

Vår vision är att tillhandahålla rätt fordonsinformation när och där den behövs. Vi var bland annat bland de första i världen med att erbjuda en online-lösning för fordonsdiagnostik som den svenska bilprovningen arbetat med sedan 2010.

Förebyggande underhåll

Förebyggande underhåll är ett lukrativt område som många olika aktörer inom fordonsbranschen kan tjäna mängder tid, energi och resurser på. Möjligheterna är obegränsade tack vare vår rådatabas med fordonsspecifik information.

Realtidsdata

Fordonens tekniska lösningar blir mer och mer avancerade och därmed också behoven av att kommunicera medfordonet i realtid. Med vår rådatabas finns alla möjligheter till att få fram tillförlitlig och exakt information.