Onlinelösning

Vår vision är att tillhandahålla rätt fordonsinformation när och där den behövs. Vi var bland annat bland de första i världen med att erbjuda en online-lösning för fordonsdiagnostik som den svenska bilprovningen arbetat med sedan 2010.

Lättillgänglighet i realtid

En av de största fördelarna med onlinediagnostik och våra tjänster är att du får precis den information du behöver i realtid – snabbt, enkelt och tillförlitligt. Har du redan en befintlig hårdvara finns även möjligheten att nyttja den gentemot våra tjänster. Eller så är lösningen oberoende av hårdvara. Genom att integrera mot våra tjänster kan du enkelt bygga applikationer för både pc, smartphone eller surfplatta.

Anpassning efter era behov

Vi anpassar paketeringen av tjänsten utifrån era behov. Möjlighet finns även att koppla på olika kringtjänster såsom guidad diagnostik och teknisk data. Tillsammans med er gör vi en lösning som matchar era förväntningar. Idag används våra onlinetjänster till att diagnostisera miljontals fordon inom skilda branscher som fordonsinspektion, vägassistans och telematikoperatörer.